Posts Tagged With 'www-awekdara-blogspot'

GYM BOGEL DI BELANDA

Posted in CeritaLucah18sx by kedail | No Comments »
Best Ker Kalau Pergi Gym Bogel Tanpa Seurat Benang? Belanda memang negara paling gila kat dunia ni kot.. di sini ganja halal.. pelacuan halal.. bogel lagi la halal.. kiranya apa yang kebanyakan negara eropah lain haramkan dia halalkan.. pelacuran dalam cermin di siang hari.. Ish.. tapi kat Malaysia negara Islam ni pun ada jugak.. tak percaya? malas nak citer arr.. bukannya tak baca paper tak tengok tv3.. Menarik minat ramai pengunjung yang suka memperlihatkan badan mereka masing masing.     Read more [...] Read More

Puluhan Wanita berarak tuntut Izin Pamer Payudara

Posted in CeritaLucah18sx by kedail | No Comments »
Puluhan Wanita berarak tuntut Izin Pamer Payudara TRIBUNNEWS.COM, CALIFORNIA – Puluhan wanita turun ke jalan-jalan di sekitar Venice Beach, California, untuk memperingati Hari Kesetaraan Wanita. Uniknya, mereka melakukan pawai dengan kondisi telanjang. . . Dilpetik The Sun, mereka memprotes hak individu agar diizinkan secara hukum untuk bertelanjang dada di tempat umum, seperti layaknya laki-laki. Sejumlah laki laki juga ikut dalam aksi ini. Mereka melakukan aksi tnjuk rasa di dua belas negara bahagian, di antaranya New York, North Read more [...] Read More

Wanita Malu Ketika Puas

KEPUASAN SEKS WANITA Banyak wanita yang kurang mengekspresikan dirinya saat merasakan ejakulasi. Ini mungkin terjadi kerana umumnya wanita tidak mampu mengalami dan melepaskan secara total ejakulasinya kerana dibelenggu perasaan malu kepada pasangannya. Untuk mengekspresikan hal ini, memang diperlukan beberapa pendekatan sederhana yang mungkin luput daripada perhatian anda. Kompromi, bukan bererti membohongi diri sendiri. Namun, jujurlah pada diri sendiri dan jangan Read more [...] Read More

Apa Beza Mati Pucuk Dan Zakar Lembik?

Posted in Info Lelaki by kedail | No Comments »
Lelaki Mati Pucuk atau Zakar Lembik?   Mati pucuk menjadi tabo dalam kehidupan lelaki. Dalam bahasa perubatan disebut Impotence(zakar tidak berfungsi) atau Erectile dysfunction(zakar lembik). kedua-dua macam sama tetapi jauh berbeza, impotence( mati pucuk) bermakna zakar tidak berfungsi langsung sebagai contohnya berlakunya kecacatan semasa kecil, kemalangan yang menyebabkan organ lelaki tidak berfungsi, manakala ed atau erectile dysfunction pula kegagalan zakar menegang ketahap yang Read more [...] Read More