Posts Tagged With 'awekdara-blogspot'

GYM BOGEL DI BELANDA

Posted in CeritaLucah18sx by kedail | No Comments »
Best Ker Kalau Pergi Gym Bogel Tanpa Seurat Benang? Belanda memang negara paling gila kat dunia ni kot.. di sini ganja halal.. pelacuan halal.. bogel lagi la halal.. kiranya apa yang kebanyakan negara eropah lain haramkan dia halalkan.. pelacuran dalam cermin di siang hari.. Ish.. tapi kat Malaysia negara Islam ni pun ada jugak.. tak percaya? malas nak citer arr.. bukannya tak baca paper tak tengok tv3.. Menarik minat ramai pengunjung yang suka memperlihatkan badan mereka masing masing.     Read more [...] Read More

Nak Tahu Samada Awek Korang Masih Dara atau Tidak

Posted in Info Lelaki, Info Wanita by kedail | No Comments »
Petua orang tua banyak sangat tapi mana yang boleh ikut kita ikut.mana yang susah tu biarlah. petua-petua dibawah ni hanyalah untuk Ilmu pengetahuan saja.Ilmu kalau disimpan tak kemana pun. Rekahan Bibir Kita dapat mengenal pastinya jika bibir seorang wanita itu sangat mengancam dan berwarna kemerah-merahan. Dan rekahannya pula cantik. Selain itu, bibirnya juga bergaris-garis dan dapat dilihat dengan jelas. Dahi Yang Berkedut Gadis yang masih memiliki dara akan Read more [...] Read More